Advertenties

Rock of Ages Film

Rock of Ages FilmRegisseur Adam Shankman (die ons Hairspray gaf) werkt aan een film bewerking van de Broadway musical Rock of Ages voor Warner Bros. Hij zal de regie en choreografie verzorgen van dit liefdesverhaal uit de jaren 80 met als centraal thema “Rock”. Het is bevestigd dat Acteur Tom Cruise zal deelnemen aan het project: hij zal Jaxx spelen die Bon Jovi’s “Wanted Dead or Alive” zingt in de originele theater musical. De rolverderling zal waarschijnlijk ook Mary J. Blige, Gwyneth Paltrow, Russell Brand en Alec Baldwin bevatten. IMDb laat ons weten dat de film voorzien is om te verschijnen in 2012.

Rock of Ages Trailer

Voor diegenen onder jullie die Rock of Ages niet kennen. Het is een musical gebouwd rond klassieke rock hits uit de jaren 80. Speciaal rond de beroemde glam metal bands van dat decennium. De musical bevat ondermeer liedjes van Styx, Journey, Bon Jovi, Pat Benatar, Twisted Sister, Steve Perry, Poison en Asia naast andere wel gekende rock bands. Bekijk de onderstaande video om een beter idee te krijgen van het hele project:


ROCK OF AGES
Verhaallijn
“Rock of Ages focust op twee mensen die elkaar ontmoeten in de Sunset Strip club Rock of Ages. Ze worden er verliefd en proberen samen te blijven temidden van rock songs uit de jaren 80.”

De originele musical rockt de pan uit maar ik kan niet wachten om de Rock of Ages film te bekijken, speciaal nu Tom Cruise er een rol in krijgt. Ik durf ervoor te wedden dat de film beter zal zijn dan de musical.

Meer informatie over de film the Rock of Ages volgt gauw!
:)