Advertenties

Rum Diary Trailer

Rum Diary FilmOnderstaand kan je de gekke en intense trailer bekijken van The Rum Diary, de nog te verschijnen film- bewerking van de Hunter S. Thompson roman:

Rum Diary Trailer


THE RUM DIARY
Verhaallijn:
“The Rum Diary vertelt het verhaal van de steeds meer losgeslagen rondreizende journalist Paul Kemp (Johnny Depp). Moe van het lawaai en de waanzin van New York en de verpletterende conventies van het late Eisenhower-tijdperk Amerika, reist Kemp naar het ongerepte eiland Puerto Rico om er te schrijven voor een lokale krant in San Juan gerund door de onderdrukte editor Lotterman (Richard Jenkins). Tijdens het aannemen van de met rum doordrenkte levensstijl van de late jaren ’50 van Hemingway’s The Lost Generation raakt Paul al snel verstrikt met een zeer aantrekkelijke Amerikaanse vrouw, Chenault (Amber Heard ) en haar verloofde Sanderson (Aaron Ackhart), een zakenman die betrokken is in duistere vastgoedontwikkeling deals. Het is in deze wereld dat Kemp uiteindelijk zijn ware stem en integriteit ontdekt als schrijver en man. ”

De film is geschreven en geregisseerd door Bruce Robinson en in de hoofdrollen vinden we Johnny Depp, Aaron Eckhart, Amber Heard, Michael Rispoli, Richard Jenkins, Giovanni Ribisi en Marshall Bell. De Rum Diary zal uitgevracht worden in d bioscopen op 28 oktober 2011.
:)