Advertenties

Run All Night film met Liam Neeson

Dankzij de VS is hier een eerste officiƫle blik op Run All Night, de komende actie thriller film geregisseerd door Jaume Collet-Serra ( Non-Stop) op basis van een script door Brad Ingelsby en met in de hoofdrol Liam Neeson:

(Klik op een foto voor een vergroting.)

Plot:
“Niet zo lang geleden, verdiende de productieve Brooklyn huurmoordenaar Jimmy Conlon (Liam Neeson) de bewonderende bijnaam ‘De doodgraver’ van criminele soortgenoten. Maar op 55, en hard aan de drank begint Jimmy zijn leeftijd te voelen. Zijn vroegere zonden beginnen hem te achtervolgen hem en een verbeten detective zit al 30 jaar achter hem aan. Dan gaat zijn vervreemde zoon Mike (Joel Kinnamen) op de vlucht, hij is een doelwit van Jimmy’s voormalige vriend en maffiabaas Shawn Maguire (Ed Harris). Met politie en gangsters in achtervolging, Jimmy beschikt nu over Ć©Ć©n nacht om de dingen recht te zetten en de familie te redden waarvoor hij een leven van misdaad verliet.”

Een film die Liam Neeson confronteert met Ed Harris? Dat zou ik verdomd niet willen missen! Meld mij maar aan voor de film All Night!

De releasedatum van Run All Night is ingesteld op 6 februari 2015.

Ik denk dat een trailer binnenkort zal worden vrijgegeven, dus blijf op de hoogte via ons voor meer informatie Run All Night.
:)