Advertenties

Rush Film – Niki Lauda Film

Rush FilmHet ziet er naar uit dat Regisseur Ron Howard aan het hoofd zal staan van Rush, een biografische film gesitueerd in de hogesnelheid wereld van de Formule 1. De film is gebaseerd op een script geschreven door Peter Morgan (die ons ook Frost/Nixon bracht): de film richt zich op de rivaliteit inde 70’er jaren tussen Oostenrijke kampioen Niki Lauda en zijn nemesis de Britse piloot James Hunt. Het project zit nog in een vroeg stadium, er is nog geen officiële verschijningsdatum op dit moment.

Rush Trailer

Verhaallijn:
“Het verhaal van Rush richt zich op Niki Lauda, de Oostenrijkse, drievoudige F1 kampioen die bijna stierf in een vurige crash in 1976. 6 weken later echter dook Lauda opnieuw op, met nog steeds ernstige verbrandingswonden in behandeling, om de rivaliteit met zijn medepiloot James Hunt opnieuw op te nemen.”

Hier is een korte youtube video waarin de bijna fatale crash van Niki Lauda, in 1976 tijdens de Duitse Grand Prix, wordt besproken.:

Men kan alleen maar het doorzettingsvermogen van Niki Lauda bewonderen voor het willen verderzetten van het racen na zulk ongeluk!

Welke acteurs denk je kunner Niky Lauda en James Hunt spelen?

Hoe dan ook, meer details over de film Rush volgen gauw!
:)