Advertenties

Sabrina De Tienerheks film

Sabrina De Tienerheks FilmHerinner je nog Sabrina, de Tienerheks? Ja, die TV-reeks uit de jaren ’90: de show draaide rond Sabrina Spellman (vertolkt door Melissa Joan Hart), een tiener met magische krachten, die bij haar tantes Hilda (Caroline Rhea) en Zelda (Beth Broderick)woont, en hun magische sprekende kat Salem (stem door Nick Baka). Wel, Sony heeft een plan om Sabrina naar het grote scherm te brengen. Andrew Barrer en Gabriel Ferrari werden al ingehuurd voor het schrijven van een script.

Sabrina, De Tienerheks Trailer

Hier is het begin van de TV-show voor hen die het niet meer weten:


Sabrina, De Tienerheks

Voor de film zijn zij van plan om een oorspronkelijk verhaal te ontwikkelen en de vroegrijpe heks om te vormen tot een soort superheld. Gaat de kat dan haar assistent worden? Wel, de kat Salem zal inderdaad deel uitmaken van het verhaal, maar niet als een eenvoudige ondeugende kat: van wat ik hoorde van hun benadering zou Salem een prins zijn die veranderd is in een kat!

Wel, ik hoop dat het geen te strakke benadering wordt, vooral als de kat Salem een grotere rol krijgt! Ik wed dat hij de show gaat stelen van Sabrina.

Enig idee wie Sabrina zou spelen? Saoirse Ronan, Emma Watson, Miley Cyrus of een nieuwe actrice?

Blijf op de hoogte voor meer informatie over de film Sabrina, De Tienerheks.
:)