Advertenties

Safe TV Spot

Safe FilmLionsgate deelde deze TV-spot met ons van Safe, de nog te verschijnen actiegevulde thriller met Jason Statham:

Safe Trailer

Verhaallijn:
“Een tweederangs kooivechter in het gemengde Oosterse Gevechtskunst circuit, Luke Wright (Jason Statham) leeft een verdovend leven van routinegevechten en kleingeld … tot de dag dat hij een vooraf afgesproken gevecht verkeerd laat aflopen. De Russische Maffia wil een voorbeeld stellen, brengt zijn familie om en verbant hem zelf voor altijd uit zijn eigen leven. Hierdoor blijft Luke berooid achter in de straten van New York achtervolgd en gekweld door de schuld en de wetenschap dat hij altijd zal worden bekeken. Luke worstelt ook met het feit dat iedereen waarmee hij een relatie aanknoopt vermoord zal worden.
Als hij echter getuige is van de achtervolging van een bang twaalf jaar oud Chinees meisje, Mei, door dezelfde gangsters die ook zijn vrouw ombrachten, gaat Luke impulsief over tot actie … en beland hij recht in het hart van een dodelijke oorlog met grote inzet. Mei, ontdekt hij, is geen gewoon meisje, maar een wiskundig wonderweeskind dat gedwongen werd om te werken voor de Triaden als een “teller.” Hij ontdekt dat ze in haar geheugen een onschatbare numerieke code opgeslagen heeft waarvoor de Triaden, de Russische maffia en een corrupte factie van de NYPD moorden zullen plegen.

Luke realiseert zich dat hij de enige persoon is die Mei kan vertrouwen. Luke richt schade aan in de brutale onderwereld van de stad voor het redden van een onschuldig meisje … en misschien ook wel zichzelf. ”

Heb je vragen bij de muziek in deze trailer van Safe? Wel het is een remix van het liedje “The Outsider” gebracht door A Perfect Circle.

De film Safe zal in de bioscopten vertoond worden vanaf 27 april 27 2012.
:)