Advertenties

Serena Film

Jennifer Lawrence en Bradley Cooper hebben de hoofdrollen te pakken in Serena, een nog te verschijnen drama gebaseerd op de roman met dezelfde naam geschreven door Ron Rash. De film is geregisseerd door de Deense filmmaker Susanne Bier. De rolverdeling omvat ondermeer ook Toby Jones en Rhys Ifans. De film zou ergens in 2013 moeten uitgebracht worden.

Serena Trailer

Hier is een eerste officiƫle foto van Jennifer Lawrence en Bradley Cooper in de film Serena:
(Klik op een foto voor een vergroting.)
Verhaallijn:
“De film volgt het pasgetrouwde stel George (Bradley Cooper) en Serena Pemberton (Jennifer Lawrence) die van Boston naar de bergen van North Carolina reizen waar ze een houtimperium starten in 1929. Serena toont zich algauw de gelijke van eender welke man: als ploegbaas, het jagen op ratelslangen en zelfs het redden van het leven van een man in de wildernis. Samen regeren deze koning en koningin over hun koninkrijk, ze vermoorden of laten iedereen verdwijnen die in de weg staat van hun ambities. Echter als Serena verneemt dat ze nooit een kind zal kunnen baren, gaat ze op pad om de vrouw te vermoorden die George een zoon gaf voor hun huwelijk. Wanneer ze vermoed dat George zijn onwettige familie beschermt valt het intense, passievolle huwelijk van de Pembertons in duigen en het verhaal gaat verder naar een schokkende afrekening.”

Jennifer Lawrence ziet er verrukkelijk uit! Ik denk dat ik verliefd ben! Alle grappen buiten beschouwing gelaten, denk ik dat het een verbazende film gaat worden: geweldige acteurs en een boeiend verhaal, het kan niet stuk.

Blijf dus op de hoogte over meer informatie van de film Serena.
:)