Advertenties

Seven Psychopaths Trailer

Seven Psychopaths FilmRegisseur Martin McDonagh (die aan het hoofd stond van In Bruges) verrichte werk aan Seven Psychopaths, een van sterren voorziene, bloeddoordrenkte, zwarte komedie gebaseerd op een script dat hij schreef. Hier is de eerste officiƫle filmtrailer van Seven Psychopaths:


SEVEN PSYCHOPATHS
Verhaallijn:
“Marty (Colin Farrell) is een worstelende schrijver die droomt van het afronden van zijn scenario Seven Psychopaths. Alles wat hij nodig heeft is een beetje aandacht en inspiratie.
Billy (Sam Rockwell) Marty’s beste vriend is een werkloze acteur en parttime hondendief die Marty wil helpen met alle mogelijke middelen.
Hans (Christopher Walken) is Billy’s medeplichtige. Hij is een religieus man met een gewelddadig verleden. Charlie (Woody Harrelson) is de psychopatische gangster wiens geliefde Shih Tzu hond Billy en Hans net hebben gestolen. Charlie is onvoorspelbaar, extreem gewelddadig en zal niet twee keer nadenken over het doden van iemand of iets in verband met de diefstal. Marty gaat alle aandacht en inspiratie verwerven die hij nodig heeft, maar kan enkel het verhaal brengen indien hij lang genoeg leeft om het neer te pennen.”

Shih Tzus zijn geen honden: het zijn schattige, wollige monsters!

Hoe dan ook, de rollen in de film worden vertolkt door Colin Farrell, Christopher Walken, Sam Rockwell, Woody Harrelson, Abbie Cornish, Tom Waits, Olga Kurylenko en Zeljko Ivanek. De release datum van Seven Psychopaths voorzien voor 12 oktober 2012.
:)
1