Advertenties

Shark Night 3D Trailer

Shark Night 3D FilmOnderstaand kan je genieten van een eerste officiële film trailer van Shark Night 3D:

Shark night 3D Trailer


SHARK NIGHT 3D
Verhaallijn:
“Wanneer Sarah (Sara Paxton) en haar vrienden arriveren per boot in een weekendverblijf, in Louisiana, van haar familie op een eiland in een meer trekken zij vlug hun kleren uit en wordt er verwisseld in zwemkledij voor een weekend van plezier in zon. Maar wanneer stervoetballer Malik (Sinqua Walls) terug strompelt uit het zoutwater meer met een missende arm verandert de feeststemming nogal vlug. Er wordt aangenomen dat de verwonding werd veroorzaakt door een ongewoon ongeluk met een wake-board, de groep beseft dat ze Malik vlug naar een ziekenhuis moeten brengen aan de andere kant van het meer. Wanneer ze echter vertrekken in hun kleine speedboot ontdekken de schoolvrienden dat het meer krioelt met honderden gigantische, vleesetende haaien! Nadat ze de ene na de andere griezelige dood ervaren, worstelen Sarah en de anderen wanhopig om de haaien af te wenden en om hulp te krijgen en lang genoeg in leven te blijven om de veiligheid van vast land te bereiken.”

Het is een verschrikkelijk spannende tocht door regisseur David Ellis (The Final Destination, Snakes On a Plane), met een steengoede jonge cast inclusief Sara Paxton (Superhero Movie, Last House on the Left), Dustin Milligan (“90210,” Slither), Chris Carmack (“The O.C.”), Joel David Moore (Avatar), Chris Zylka (The Amazing Spider Man) en Katharine McPhee (The House Bunny).

Dit sexy zomer weekend van de hoge school studenten slaagt over in een bloed doordrenkte nachtmerrie… Wel, gevangen op een eiland en omsingeld door gretige roofdieren kunnen ze op zijn minst elkaar wat beter leren kennen!

De film zal te zien zijn in de bioscopen op 14 september 2011.
;-P