Advertenties

Sherlock Holmes A Game of Shadows Trailer

Sherlock Holmes 2 FilmRobert Downey Jr. neemt zijn rol weer op als de meest bekende detective in de wereld, Sherlock Holmes, en Jude Law keert terug als zijn geduchte collega, Dr. Watson! Hier is de nieuwste trailer van Sherlock Holmes 2 alias Sherlock Holmes A Game of Shadows:

Sherlock Holmes 2 Trailer


SHERLOCK HOLMES 2 A GAME OF SHADOWS
Verhaallijn:
“Sherlock Holmes is altijd de slimste man in de kamer … tot nu toe. Er is nu een nieuw crimineel meesterbrein -. Professor Moriarty (Jared Harris) – en niet alleen is hij intellectueel gelijk aan Holmes ‘, maar zijn vermogen voor het kwade, in combinatie met een compleet gebrek aan geweten geeft hem een voordeel ten opzichte van de bekende detective. Als de kroonprins van Oostenrijk dood wordt gevonden,wijst het bewijs, zoals opgevat door inspecteur Lestrade (Eddie Marsan), op zelfmoord. Maar Sherlock holmes leidt hieruit af dat de prins het slachtoffer was van moord – een moord die slechts een klein onderdeeltje vormt van een grotere en nog veel meer onheilspellende puzzel ontworpen door een professor Moriarty ”

De film is geregisseerd door Guy Ritchie en de rolverdeling bestaat ondermeer uit Noomi Rapace, Jared Harris, Eddie Marsan, Stephen Fry en Gilles Lellouche. De releasedatun van Sherlock Holmes 2 A Game of Shadows is vastgesteld op 16 december 2011.

Zal je Sherlock Holmes 2 bekijken wanneer hij wordt uitgebracht in de bioscopen?
:)