Advertenties

Skin Trade Trailer

Je kan hieronder kijken naar de officiƫle trailer van de aankomende actie drama thriller film geregisseerd door de Thaise Filmmaker Andrew Davis en met in de hoofdrollen Dolph Lundgren, Ron Perlman, Peter Weller, Celina Jade en Tony Jaa:


SKIN TRADE
Plot:
“New Jersey detective, Nick Cassidy (Dolph Lundgren) reist naar Bangkok, waar hij gaat samenwerken met Thaise detective, Tony Vitayakui (Tony Jaa) op jacht naar Viktor Dragovic (Ron Perlman) om zijn mensenhandel netwerk te vernietigen. Nick had per ongeluk Dragovic’s zoon gedood in een geheime operatie op de New Jersey dokken, en Dragovic reageerde door te proberen om Nick en zijn familie te vermoorden. Nick overleefde op miraculeuze wijze de brutale aanval maar zijn vrouw en dochter werden gedood. Met niets anders dan wraak om voor te leven, doorkruisen Nick en Tony de weg door de onderwereld van Bangkok, op zoek naar de ongrijpbare Dragovic. Ondertussen wordt FBI Agent Eddie Reed (Michael Jai White) gestuurd om Nick naar thuis te brengen. Maar als het kruisvuur ontstaat, moet Nick bepalen wie zijn ware bondgenoten zijn. ”

Als Dolph Lundgren en Tony Jaa een team vorm om de mensenhandel te bestrijden dan is er hoop voor een betere morgen! Criminelen zullen verlossing vinden in de dood!

En hier is de filmposter:

(Klik op de poster voor een vergroting.)


SKIN TRADE

Alle littekens vertellen een verhaal.

De releasedatum van Skin Trade is ingesteld op 8 mei 2015.
:)