Advertenties

Smurfen 3 Film

Smurfen 3 FilmDe Smurfen 2, de eerste opvolger op De Smurfen zal niet uitgebracht worden voor de zomer van 2013. Sony Pictures Animation is echter al bezig met de planning van een andere opvolger. Ben je misschien verwonderd over het ongeduld? Wel, de eerste Smurfenfilm bracht wereldwijd $563 miljoen op een budget van $110 miljoen: jawel, ze maakten een smurfachtige winst! Ze staan er dus gebrand op om De Smurfen 3 te ontwikkelen.

Smurfs 3 Trailer

Scriptschrijvers Karey Kirkpatrick en Chris Poche werden ingehuurd voor het pennen van een nieuw gewaagd verhaal voor de kleine blauwe wezentjes. De verhaallijn voor de Smurfen 3 werd nog niet bekendgemaakt. De nieuwe opvolger zal zoals de vorige films een mix vertegenwoordigen van live-actie en CG animatie.

Omdat de Smurfen 2 in de bioscopen te zien zal zijn in de zomer van 2013 denk ik dat de Smurfen 3 uitgebracht zal worden in de tweede helft van 2014 of meer waarschijnlijk ergens in 2015.

Hier is de trailer van de eerste Smurfenfilm:


THE SMURFS

Heb je enige suggesties voor de verhaallijn van De Smurfen 3? Deel je gedachten onderstaand, als je geluk hebt zal iemand van Sony langskomen en je idee voorleggen aan het team dat werkt aan het schrijven van de film.

Hoe dan ook, meer informatie over de Smurfens 3 film volgt zogauw er meer details opduiken!
:)