Advertenties

Smurfs 2 Film

Smurfs 2 Film - De Smurfen vervolgEr staat een vervolg op stapel voor de Smurfen. Sony heeft inderdaad aangekondigd dat het groene licht werd gegeven voor de Smurfen 2. De eerste Smurfenfilm werd uitgebracht enkele weken geleden, maar de opbrengst is reeds overschrijd al meer dan $135 miljoen, waarbij het budget van $110 miljoen als productie budget werd goedgemaakt. Omdat de bioscoopstormloop nog niet achter de rug is en de verkoop in koopwaar rond de film, en later ook de DVD’s, nog in aantocht is, kan men wel verstaan dat Sony het laatste uit de kan wil en zodoende een handelsonderneming zal opstarten rond de Smurfen.

Smurfen 2 Trailer

De verhaallijn rond de Smurfen 2 is nog niet bekend gemaakt. Het is nog niet bekend of het originele team terug zal samenkomen. We hebben enkel een verschijningsdatum: de Smurfen 2 zal te zien zijn in de bioscopen op 2 augustus 2013 (Sony koos wijselijk opnieuw voor een zomerdag).

Hier is de trailer voor de eerste Smurfenfilm:


Ik heb de Smurfenfilm bekeken samen met mijn jonge nichte en zijn genoot echt van de film. Ik was niet echt opgewonden in het begin maar uiteindelijk was het toch een vermakende familiefilm. Dus ik denk dat een vervolg wel welkom is.

Hoe dan ook, meer informatie over de Smurfen 2 film volgt zogauw er meer details opduiken.
:)