Advertenties

Snow White And The Huntsman 2 Film

Snow White And The Huntsman 2 - Sneeuwwitje en de Jager 2 - Snow White And The Huntsman OpvolgfilmDe opvolger van Snow White And The Huntsman, de actie fantasie film met Kristen Stewart en Chris Hemsworth heeft het groene licht gekregen van Universal. Het was hun bedoeling vanaf het begin om een nieuwe franchise te scheppen rond Sneeuwwitje. Dankzij de goede prestatie van de film in de bioscopen hebben ze nu besloten om door te gaan. Jawel, we gaan Snow White And The Huntsman 2 te zien krijgen.

Snow White And The Huntsman 2 Trailer

Scenarist David Koepp (die “Spider-Man” en “Jurassic Park” schreef) werd ingehuurd voor het schrijven van een script voor Sneeuwwitje en de Jager 2. Kristen Stewart en Chris Hemsworth tekenden vanaf het begin voor meer films en wachten met ongeduld op de terugkeer. De twee hoofdpersonages zullen dus zeker de rollen opnieuw vertolken als Sneeuwwitje en de Jager. Er is nog geen bevestiging over Regisseur Rupert Sanders.

Hier is de trailer van de eerste Sneeuwwitje en de Jager film:


Het verhaallijn van Snow White And The Huntsman 2 werd nog niet onthuld. Ongetwijfeld zal het verhaal verder gaan waar de gebeurtenissen van de eerste film ophielden.

Heb jij misschien een idee voor de verhaallijn van Snow White And The Huntsman 2? Wie kan de nieuwe slechterik zijn? Deel je gedachten onderstaand.

Hoe dan ook, meer details over de film Snow White And The Huntsman 2 volgen gauw.
:)