Advertenties

Solace Film met Anthony Hopkins, Colin Farrell en Jeffrey Dean Morgan

Dankzij The Hollywood Reporter is hier een eerste officiƫle blik op Solace, de aankomende thriller geregisseerd door Afonso Poyart en met Anthony Hopkins, Colin Farrell, Jeffrey Dean Morgan, Abbie Cornish en Sharon Lawrence:

(Klik op de foto voor een vergroting.)

Verhaallijn:
“Een misdaad-analist (Anthony Hopkins) met paranormale gaven komt uit pensionering om een veteraan FBI-agent (Jeffrey Dean Morgan) te helpen bij het oplossen van een reeks bizarre moorden.
Hij wordt betrokken in een zaak met een seriemoordenaar waarvan de moordenaar ook een paranormaal begaafde blijkt te zijn (Colin Farrell) wat leidt tot een confrontatie tussen de twee, die mekaars posities kunnen detecteren.”

Klinkt als een heel interessante plot! Ik ben ongeduldig om te zien hoe de hele zaak zal verlopen!

Een paar woorden van de filmregisseur:

“Deze film heeft de perfecte balans tussen structuur, verhaal en sterke personages. Ik was vooral aangetrokken door de mogelijkheid om de filmische mogelijkheden van het script te verkennen en door de kans om te kijken in de geest van iemand met paranormale gaven, gespeeld door Anthony Hopkins, en te visualiseren wat hij ziet. Het werken met Tony, Jeff, Abbie en Colin is een droom, en ik kon niet vragen naar een betere ploeg om het allemaal voor mekaar te brengen.”

Regisseur Afonso Poyart

De film zou ergens in 2014 moeten uitgebracht worden.
:)