Advertenties

Space Invaders Film

Space Invaders FilmMen werkt aan een live-actie filmbewerking van Space Invaders. Jawel, het klassieke videospelletje wordt omgevormd naar het grote scherm! Producers Lorenzo di Bonaventura (een producer van the Transformers en de GI Joe films) en Odd Lot Entertainment’s Gigi Pritzker hebben inderdaad de rechten gekocht voor Space Invaders. Ze zijn momenteel op zoek naar getalenteerde scenaristen voor de ontwikkeling van een achtergrondverhaal voor de filmbewerking. Het originele spel hield zich niet bezig met het bedenken van een achtergrondverhaal, het ging gewoon over het neerschieten van rijen verdomde buitenaardse invasieschepen.

Space Invaders Trailer

Voor hen die Space Invaders niet kennen, het originele spelletje was een twee-dimensioneel statisch schietspelletje dat voor het eerst in 1978 werd gepubliceerd. Er werd een laserkanon gebruikt voor de besturing en dit wapen kon benedenaan horizontaal over het scherm bewogen worden waarbij dan geschoten werd op neerkomende buitenaardsen. Hier is een video over het originele spelletje:


SPACE INVADERS

Ik ben een beetje opgewonden over deze Space Invaders film. Als het budget correct is voor de speciale effecten en het verhaal betrouwbaar is kan dit misschien wel een heel groot succes worden. Ik wil de film niet missen, zeker niet wanneer hij in 3D wordt uitgevoerd.

Heb jij enige suggesties over de verhaallijn van Space Invaders? Laat je gedachten hier achter!

Hoe dan ook, blijf op de hoogte over meer details van de Space Invaders film.
:)