Advertenties

Splinter Cell film in 2015 – Acteur Tom Hardy

Gewoon een nieuwsupdate over de Splinter Cell filmbewerking die al geruime tijd in ontwikkeling is. Van wat ik hier en daar lees krijgt het project wat vaart en worden er vorderingen gemaakt: regisseur Doug Liman (die aan het hoofd stond van The Bourne Identity en The Edge of Tomorrow) is gekoppeld aan het project, en acteur Tom Hardy (die de rol speelde van Bane in The Dark Knight Rises) zal de hoofdrol hebben.

Acteur Tom Hardy in de komische actiefilm This means War

Het script werd geschreven door Eric Warren Singer (hij schreef het script van American Hustle), helaas is er nog geen officiële plot synopsis.

Splinter Cell Trailer

Voor degenen die Splinter Cell niet kennen, het is en serie van 3D actie-avontuur computergames door Ubisoft. Het spel focust op Sam Fisher, een hoog opgeleide geheim agent.

De film is voorzien voor een release in 2015 door IMDb, maar omdat ze nog niet begonnen zijn met filmen, hoop je misschien nog maar niet te veel.

Hoe dan ook, denk je dat Doug Liman de juiste man is om aan het hoofd te staan van Splinter Cell? En wat je denkt van Tom Hardy in de hoofdrol? Is hij geschikt voor de rol?

Blijf op de hoogte via ons voor meer details over de Splinter Cell film.
:)