Advertenties

Splinter Cell Film

Splinter Cell FilmHet ziet er naar uit dat Ubi Soft Motion Pictures, de recentelijk gevormde film en TV productie afdeling van de Franse video spelletjes uitgever, vastbesloten is om Splinter Cell naar het grote doek te brengen. Voor hen die Splinter Cell niet kennen, het is een 3D-actie avonturen reeks van geheime verborgen video spelletjes. Het verhaal richt zich op Sam Fisher, een reeds lang op rust zijnde geheim agent die terug geroepen wordt door de American National Security Agency, om te werken in een geheime afdeling genaamd “Third Echelon”.

Splinter Cell Trailer

Voor de creatie van Ubi Soft Motion Pictures verkocht Ubi Soft alle filmrechten op haar spelletjes. Nu echter Ubi Soft’s beleidsdoel dat er meer controle vereist is over de eigendom en de verzekering dat de films wel degelijk ontwikkeld worden.

In 2004 huurde Paramount Pictures Peter berg om aan het hoofd te staan van een filmbewerking van Splinter Cell maar het project liep vast. Nu dat Ubi Soft het heft in handen neemt is er hoop dat de Splinter Cell film terug op koers geraakt.

Welke acteur denk je kan de hoofdrol van geheim agent Sam Fisher spelen?

Hoe dan ook, meer informatie over de Splinter Cell film volgt zo gauw er meer details worden bekend gemaakt.
:)