Advertenties

Spy Kids 4 Trailer

Spy Kids 4 film met in de hoofdrol Jessica AlbaLaten we de eerste trailer van Spy Kids 4 All The Time In The World bekijken, de nog te verschijnen familie spionage komedie geschreven en geregisseerd door Robert Rodriguez:

Spy Kids 4 Trailer

< SPY KIDS 4 ALL THE TIME IN THE WORLD
Verhaallijn:
“De film draait rond de tweeling Rebecca en Cecil die niet overweg kunnen met hun stiefmoeder, Marissa Cortez Wilson (Jessica Alba), getrouwd met hun vader, Wilbur, een spionage journalist. Wat de tweeling niet weet is dat Marissa een spion op rust is voor de OSS(Organization of Super Spies) die sinds een tijdje het top spionage agentschap is in de hele wereld. Als hoofdkwartier hebben ze de nu ontbonden Spy Kids afdeling gekozen. Dus wanneer de Aarde bedreigt wordt door een bandiet met de naam ‘The Timekeeper’ (Jeremy Piven), wordt zij weer opgeroepen in actie door de grote leider van de OSS. Met het einde van de wereld in aantocht hebben Rebecca and Cecil geen keuze dan het vervoegen van de strijd, het helpen van Marissa, en het opgbergen van hun haat voor het redden van onschuldige mensen. Zijn zullen ook wat hulp krijgen van de vroegere Spy Kids Carmen (Alexa Vega) en Juni Cortez (Daryl Sabara) (die nu tieners zijn) en die hun zullen voorzien van wat nieuwe gadgets.”

De rolverdeling van Spy Kids 4 bestaat uit Jessica Alba, Jeremy Piven, Joel McHale, Rowan Blanchard, Mason Cook, Antonio Banderas, Danny Trejo, Alexa Vega, en Daryl Sabara. De film zal verschijnen op 19 august 19, 2011.
:)