Advertenties

Spy vs Spy Film

Spy vs Spy filmKen je Spy vs Spy? Het was een strip zonder dialogen, gevuld met geweldadige ontmoetingen tussen 2 rivalen met puntachtige gezichten(één was gekleeed in het wit en de andere in het zwart). De strip was de eerste keer te zien in Mad Magazine in 1961. Het werd toen een regelmatige bijdrage, met zelfs zijn eigen geanimeerde reeks. Wel, Warner Bros wil het nu in een live actie film bewerken genaamd Spy vs Spy. Deadline Regisseur Ron Howard is verbonden aan het project. Het script gaat geschreven worden door John Kamps, met David Koepp aan het hoofd: het is de bedoeling om een actie komedie te ontwikkelen. Er is nog geen officiële publicatie datum op dit moment.

Spy vs Spy Trailer

Gewoon om een beter idee te krijgen van Spy vs Spy volgt hier een video:


SPY vs. SPY
Verhaallijn:
“The Spy vs Spy film zal een fysieke en hoog visuele actie komedie zijn in dewelke twee spionnen mekaar voortdurend bestrijden op een onmedogeloze wijze.”

Een live actie bewerking van Spy vs Spy ziet er uit als een grote uitdaging, ik bedoel het zal moeilijk zijn om de film niet snullig te laten overkomen…. Naast een goed script zullen ze ook een goede rolbezetting nodig hebben! Welke acteurs zou jij kiezen voor de twee hoofdrollen?

Hoe dan ook, meer informatie over de film Spy vs Spy volgt zo gauw er meer details opduiken.
:)