Advertenties

Stakeland Trailer

Stakeland FilmWe ontvingen de eerste officiƫle film trailer van Stakeland, de nog te verschijnen horror film trailer geregisseerd door Mickle:


STAKELAND
Verhaallijn:
“Amerika is een verloren natie. Tijdens een epidemische vampieren aanval moeten de mensen op de loop gaan voor de wrede, wilde beesten. Steden worden grafplaatsen en overlevenden leven samen in landelijke plaatsjes, vol van vrees wanneer het donker wordt. Wanneer zijn familie afgeslacht is, wordt de jonge Martin (Connor Paolo) onder de vleugels genomen door een grauwe, eigenzinnige jager (Nick Damici) wiens prooien de ondoden zijn.
Gekend onder de naam Mister, neemt de vampieren jager Martin mee op een tocht door de afgesloten steden van het Amerikaanbse hartland. Ze zoeken naar een betere plaats terwijl alle bloedzuigers vernietigd worden tijdens de missie. Tijdens de tocht recruteren ze medereizigers waaronder een non(Kelly McGillis) die zich in een crisis bevindt wanneer haar volgelingen zich omvormen in hongerige beesten. Deze onsamenhangende familie verzameling reist voorzichtig naar het Noorden, daarbij vermijden ze doorgangen die verovert zijn door The Brethren, een fundamentalistische militie met aan het hoofd Jebedia Loven (Michael Cerveris) die de plaag als God’s werk verkondigt.”

Het doet me denken aan Zombieland, maar het is donkerder!

De film heeft in de hoofdrollen Nick Damici, Connor Paolo, Danielle Harris, Kelly McGillis, Sean Nelson en Michael Cerveris. De film Stakeland zal verschijnen in de bioscopen op 22 April 22 2011.
:)