Advertenties

Star Blazers Film

Star Blazers FilmEr is een film bewerking van Star Blazers op handen. David Ellison, Christopher McQuarrie en Josh C. Kline zijn inderdaad van plan om een film te produceren, gebaseerd op de populaire geanimeerde science-fiction TV serie uit 1979. Christopher McQuarrie (die ook het script schreef van Valkyrie) zal ook dit scenario schrijven.

Star Blazers Trailer

Verhaallijn:
“De Star Blazers movie is een ruimte opera, met inbegrip van buitenaardse invasies, de bijna vernietiging van het menselijke ras en een laatste kans reis voor een reis door de ruimte om de planeet te redden.”

Voor hen die er niet van op de hoogte zijn Star Blazers is de Amerikaanse versie van de Japanese anime serie Space Battleship Yamato. Een geweldige geanimeerde ruimte opera. Hier is de orginele opening scene van de geanimeerde serie:

A Japanese film bewerking van Space Battleship Yamato is onlangs vrijgegevenin in Japan. Het ziet er goed uitIt does look good maar ik had toch Hollywood’s benadering van de film ook wel willen bekijken. Hier is de film trailer van de Japanese Star Blazers film:


Star Blazers – Space Battleship Yamato

Blijf op de hoogte bij ons voor meer informatie rond de Star Blazers film!
:)