Advertenties

Star Trek 2 Into Darkness Samenvatting

Star Trek 2 filmEen officiële verhaalsamenvatting van Star Trek 2 alias Star Trek Into Darkness werd onthuld door Paramount:

Star Trek 2 Into Darkness Filmtrailer

Verhaallijn:
“In de zomer van 2013, zal de baanbrekende regisseur JJ Abrams een explosieve actie-thriller brengen die Star Trek meeneemt in de duisternis. Wanneer de bemanning van de Enterprise terug naar huis geroepen wordt, vinden ze dat een onstuitbare kracht van terreur, vanuit de eigen organisatie, de vloot en alles wat ervoor staat heeft doen ontploffen. Onze wereld is nu in een staat van crisis.
Met een persoonlijk te vereffenen rekening leidt Captain een klopjacht in een ​​oorlogswereld voor de verovering van het massavernietigingswapen van één man. Wanneer onze helden worden voortbewogen in een episch schaakspel van leven en dood zal de liefde worden aangevochten, vriendschappen uit elkaar worden gescheurd en mpeten er offers n gemaakt worden voor de enige familie die Kirk nog rest: zijn bemanning. ”

De film is geregisseerd door J. J. Abrams (die aan het hoofd stond van de eerste film) en in de hoofdrollen vinden we Chris Pine, Zachary Quinto, Zoe Saldana, Simon Pegg, Karl Urban, Anton Yelchin, John Chu, Bruce Greenwood en Benedict Cumberbatch. De officiële release datum van Star Trek 2 Into Darkness is voorzien voor 17 mei 2013.
:)