Advertenties

Star Trek 2 Into Darkness Trailer

Star Trek 2 Into Darkness, de science-fiction thriller, het vervolg op de Star Trek film van J.J. Abrams!De eerste officiƫle filmtrailer van Star Trek 2 Into Darkness werd online onthuld, je kan hem onderstaand bekijken:

Star Trek 2 Film – In de bioscopen vanaf 17 mei 2013


STAR TREK 2 INTO DARKNESS
Verhaallijn:

“In de zomer van 2013 zal de baanbrekende regisseur JJ Abrams een explosieve actie-thriller afleveren die Star Trek meeneemt in de duisternis. Wanneer de bemanning van de Enterprise terug naar huis geroepen wordt, volgt er een confrontatie met een onstuitbare terreurkracht vanuit de eigen organisatie die de vloot heeft doen ontploffen, samen met alles wat daarvoor stond. Onze wereld blijft achter in een staat van crisis. Met een persoonlijk te vereffenen rekening leidt Captain Kirk een klopjacht naar een oorlogswereld om het massavernietigingswapen van Ć©Ć©n man te veroveren. Omdat onze helden worden voortgestuwd in een episch schaakspel op leven en dood zal liefde aangevochten worden, zullen vriendschappen uit elkaar gescheurd worden en offers moeten worden gemaakt voor de enige familie die Kirk nog rest: zijn bemanning.”

De trailer ziet er geweldig uit! Hier is de Japanse versie met wat extra beeldmateriaal:

De film is geregisseerd door J.J. Abrams en gebaseerd op een scenario door Roberto Orci en Alex Kurtzman. De rolverdeling bestaat uit Chris Pine, Zachary Quinto, Zoe Saldana, Karl Urban, Simon Pegg, Anton Yelchin, John Cho, Bruce Greenwood, Benedict Cumberbatch en Peter Weller. De release datum van Star trek 2 Into Darkness is voorzien voor 17 mei 2013.

Een uitgebreide trailer van Star Trek 2 zou volgende week uitgebracht worden, blijf dus op de hoogte door ons!
:)