Advertenties

Star Wars 7 Film

Star Wars 7 FilmDisney heeft net LucasFilm gekocht voor ruwweg $4.05 miljard in aandelen en cash. Ze controleren nu dus de Star Wars franchise en ze zijn vast van plan om deze terug tot leven te brengen: een nieuwe trilogie werd aangekondigd!

Star Wars 7 Trailer

Jawel, zet je maar schrap voor op zijn minst 3 verdere Star Wars films. Star Wars Aflevering 7 is voorzien voor de bioscopen in 2015, met meer afleveringen in de pijp. Er werd nog geen regisseur aangekondigd. Natuurlijk werden er ook nog geen verhaallijn details bekend gemaakt.

Enkele woordjes van George Lucas:

In de voorbije 35 jaar is het mijn grootste plezier geweest om ‘Star Wars’ doorgegeven te zien aan de volgende generatie. Het is nu tijd voor mij om ‘Star Wars’ door te geven aan een nieuwe generatie van filmmakers. De ervaring van Disney geeft Lucasfilm de gelegenheid om nieuwe wegen te ontdekken in film, televisie, interactieve media, themaparken, live entertainment en consumentenproducten.

George Lucas

Ben jij een fan van de Star Wars franchise? Verwelkom je graag de nieuwe trilogie? Heb je een suggestie voor de verhaallijn van Aflevering 7 van Star Wars? Deel jouw idee onderstaand mee!

Hoop je misschien op een verschijning van zombies?

Of denk je dat Mickey een rolletje te pakken zal krijgen?


:)