Advertenties

Starship Troopers Invasion Film

Starship Troopers Invasion, de nog te verschijnen Starship Troopers film in een regie van Shinji Aramaki, is een CGI animatie film. Ze gebruikten motion capture voor de film. Werp even een blik achter de schermen:

(Klik op een foto voor een vergroting.)

“Motion capture wordt gemaakt met mensen gekleed in zwarte strakke kleding met een soort van lichtballen die de infrarode signalen reflecteren en zodoende de veelvoudige high tech camera’s de bewegingen laten opvangen. Omdat onze personages verondersteld werden om krachtversterkende pakken te dragen, moesten we sponsjes onder de armen van de acteurs aanbrengen zodat hun bewegingen beperkt zouden zijn alsof ze een harnas droegen. Ze moesten ook ingebeelde insekten bevechten. Voor sommige scenes moest een Japans personeelslid een ballon vasthouden en sjirpgeluiden maken voor de simulatie van insektengesjirp. Het grappige is dat hij thuis oefende, voor zijn vrouw, in het imiteren van een insekt en ik denk dat zijn vrouw het hare er van dacht ???'”

Van het officiƫle Tumbler Blog van Starship Troopers Invasion

En enkele vroegere concept kunstprojecten van het sterrenschip:

(Klik op een foto voor een vergroting.)

Er is de buitenpost van de Federatie genaamd Fort Casey die zal verschijnen aan het begin van de film op een asteroide dichtbij een planeet onder aanval van de insekten. Hier is een voorlopige sketch van het fortontwerp:

(Klik op een foto voor een vergroting.)

Een oude sketch (uit 2009, bekijk de trailer om het uiteindelijke resultaat te bekijken) door Shinji Aramaki:

(Klik op de foto voor een vergroting.)

Ben je klaar om reusachtige insekten te doden?
:)