Advertenties

Straight Outta Compton Film Trailer

Neem een kijkje naar de officiĆ«le poster van Straight Outta Compton, de aanstaande biografische drama film geregisseerd door F. Gray Gray en met in de hoofdrollen O’Shea Jackson Jr., Corey Hawkins, Jason Mitchell, Aldis Hodge, Neil Brown Jr., Paul Giamatti en Alexandra Shipp:

(Klik op de poster voor een vergroting.)


STRAIGHT OUTTA COMPTON

Plot:
“In het midden van de jaren tachtig waren de straten van Compton (CaliforniĆ«) enkele van de meest gevaarlijke in het land. Toen vijf jonge mannen hun ervaringen over het opgroeien vertaalden in brutaal eerlijke muziek die in opstand kwam tegen misbruik van de autoriteit gaven ze een explosieve stem aan een generatie die monddood was gemaakt. Na de snelle opkomst en ondergang van N.W.A., vertelt Straight Outta Compton het verbazingwekkende verhaal van hoe deze jongeren een revolutie teweeggebrachten in muziek en pop cultuur op het moment dat ze de wereld de waarheid vertelden over het leven in de buurt en zo een culturele oorlog veroorzaakten.”

En hier is een officiƫle Red Band band trailer van de film:


STRAIGHT OUTTA COMPTON

De politie verdient respect voor wat ze doen: ze zijn immers hier voor onze veiligheid. Dus ik kan niet zeggen dat ik enthousiast ben over deze film over een heleboel hersenloze zingende gangsters… Ik betwijfel of ik hem zal gaan bekijken. En jij?

De releasedatum van Straight outta Compton is ingesteld op 14 augustus 2015.
:)