Advertenties

Strange Magic Film

Hier is een eerste officiĆ«le foto van “Strange Magic”, de aanstaande geanimeerde film door Lucasfilm (de studio’s achter Star Wars, ze werden gekocht door Disney in 2012):

(Klik op de poster voor een vergroting.)

Plot:
“Van Strange Magic wordt er gezegd dat het een muzikaal sprookje is, geĆÆnspireerd door Shakespeares A Midsummer Night’s Dream. Het zal populaire liedjes uit de afgelopen 60 jaar bevatten. “We kunnen een cast van kobolden, elfjes, feeĆ«n en imps die allemaal proberen een toverdrank te bemachtigen.”

Ik kan niet zeggen dat ik onder de indruk van deze foto… De CG ziet er niet zo goed uit… Maar het is nog te vroeg op dit moment. De trailer zal ons een beter idee geven van wat te verwachten van LucasFilm nieuwste prent!

De film is geregisseerd door Gary Rydstrom op basis van een script dat hij schreef samen met David Berenbaum (Elf) en Irene Mecchi. De stemmencast bestaat uit Alan Cumming, Evan Rachel Wood, Kristin Chenoweth, Maya Rudolph, Sam Palladio, Meredeth Anne Bull, Alfred Molina, Elijah Kelley, Bob Einstein en Peter Stormare.

De releasedatum van Strange Magic is voorzien op 23 januari 2015.
:)