Advertenties

Strangerland Film Trailer

Laten we kijken naar de eerste officiƫle trailer van Strangerland, de aankomende drama thriller film geregisseerd door Kim Farrant en met in de hoofdrollen Nicole Kidman, Joseph Fiennes (yep, de kerel uit de TV-serie Flash Forward en die toevallig ook Ralph Fiennes broer is!), en Hugo Weaving:


STRANGERLAND
Plot:
“Nieuwkomers in de afgelegen Australische woestijnstad Nathgari, Catherine en Matthew Parker’s leven verandert in een crisis wanneer ze ontdekken dat hun twee tiener kinderen, Tommy en Lily, op mysterieuze wijze verdwenen zijn net voordat een massale stof storm verschijnt. Met Nathgari griezelig bedekt in rood stof en duisternis, nemen de stedelingen deel aan het onderzoek geleid door lokale agent, David Rae. Al snel blijkt dat er iets verschrikkelijks zou kunnen gebeurd zijn met Tommy en Lily. Vermoedens duiken op, geruchten verspreiden en de publieke opinie keert zich woest tegen de Parkers. Met temperaturen die stijgen en de kans op overleving die daalt met elke dag die voorbijgaat, bevinden Matthew en Catherine zich op de rand als ze worstelen om te overleven met het mysterie over het lot van hun kinderen.”

Strangerland ziet eruit als een echt spannende trailer. Geweldige acteurs en een boeiend verhaal: ik kan niet wachten om het hele ding te zien!

Er is nog geen officiƫle releasedatum.
:)