Advertenties

Straw Dogs Trailer

Straw Dogs FilmStraw Dogs is een nog te verschijnen drama thriller geschreven en geregisseerd door Rod Lurie. In de rolverdeling vinden we James Marsden, Kate Bosworth, Alexander Skarsgard, Dominic Purcell, Laz Alonso, Willa Holland en James Woods. De film staat gepland voor een bioscoop release op 16 September 2011. Hier is een eerste officiƫle film trailer van Straw Dogs:

Straw Dogs Trailer


STRAW DOGS

Verhaallijn Samenvatting:
“David en Amy Sumner (James Marsden en Kate Bosworth), een Hollywood scenario schrijver en zijn vrouw-actrive keren terug naar haar kleine thuisstadje in het diepe Zuiden ter voorbereiding van de verkoop van het familiehuis na de dood van haar vader. Eens daar bouwen de spanningen in hun huwelijk op en oude conflicten met de lokale bevolking komen weer naar boven. Daarbij inbegrepen is er Amy’s oude vriendje Charlie (Alexander Skarsgard). Dit leid tot een geweldadige confrontatie.”

Er is zo veel hyper-realistisch geweld in de film Straw Dogs. Ik ben er niet zeker van of ik die ene wil zijn. Ik wil niet beginnen met het vrezen van het bezoek aan mijn zomerhuisje op het platteland…
:)