Advertenties

Sylvester Stallone en Arnold Schwarzenegger in The Tomb

Een eerste officiƫle foto van Sylvester Stallone en Arnold Schwarzenegger in The Tomb, een nog te verschijnen science-fiction actie thriller:

The Tomb Film Trailer

(Klik op de poster voor een vergroting.)

Verhaallijn:
“Ray Breslin (Sylvester Stallone) is een structureel ingenieur die verkeerdelijk veroordeeld wordt voor een misdaad. Breslin ontwierp een reeks van high tech gebouwen en was een top structureel ingenieur. Nadat Breslin verkeerdelijk wordt veroordeeld moet hij zijn straf uitzitten in een hoge veiligheidsgevangenis van zijn eigen maaksel. Gedurdende zijn tijd in de gevangenis heeft Breslin elke hoogbewaakte gevangenis bestudeerd en een belangrijke hoeveelheid aan overlevingskennis verzameld, hij wordt geconfronteerd met zijn grootste uitdaging bij de uitbraak uit een ultieme high-tech gevangenis die hij zelf ontwierp om ontsnappingsvrij te zijn.

Niet alleen wordt Breslin geconfronteerd met de uitdaging van de uitbraak uit de ontsnappingsveilige gevangenis, hij moet het ook opnemen tegen de meedogenloze bewaker Hobbs (Jim Caviezel) en zijn corrupte bewaker (Jones). Breslin wordt in zijn vluchtpoging bijgestaan door medegevangene Emil Rottmayer (Arnold Schwarzenegger). Rottmayer is een wijze, soulvolle en complexe gevangene die vecht met andere gevangenen om hun menselijkheid, terwijl ze worstelen om in leven te blijven. Breslin en Rottmayer zullen worden verenigd in hun vlucht door een derde gevangene, een expert in computers (50 Cent). ”

De film is geregisseerd door Mikael Hafstrom (die aan het hoofd stond van The Rite).
:)