Advertenties

Taken 3 Film Trailer

Laten we kijken naar de eerste officiële trailer van Taken 3, de opvolger van de aanstaande film geregisseerd door Olivier Megaton en met acteurs Liam Neeson, Forest Whitaker, Famke Janssen, Maggie Grace, Dogray Scott, Sam Spruell, Leland Orser:


TAKEN 3
Plot:
“Liam Neeson keert terug als ex-geheime agent Bryan Mills, waarvan verzoening met zijn ex-vrouw (Famke Janssen) tragisch ingekort wordt en ze op brute wijze vermoord wordt. Bezeten door woede en beschuldigd van de misdaad, gaat hij op de vlucht om zich te onttrekken aan de meedogenloze achtervolging van de CIA, FBI en de politie. Voor een laatste keer moet Mills gebruik maken van zijn ‘bepaalde set van vaardigheden’ om de echte moordenaars op te sporen, hij voert zijn unieke merk van Justitie uit en beschermt het enige ding waarom hij nu geeft – zijn dochter (Maggie Grace).”

O jee! Ze doodden zijn vrouw! Arme Bryan Mills… Nou, we weten tenminste dat de moordenaars niet veel langer zullen leven: Bryan Mills gaat opzoek naar wraak en zal met hen afrekenen!

Er is ook een nieuwe poster:

(Klik op de poster voor een vergroting.)


TAKEN

Het eindigt hier

De film zal in de bioscopen verschijnen op 9 januari 2015.
:)