Advertenties

Taken 3 Virale Video

Check out deze nieuwe hilarisch promo video van Takenn 3, de opvolger van de aanstaande film geregisseerd door Olivier Megaton en met in de hoofdrol Liam Neeson:


Taken 3 – Muziekvideo – “Stop Takin ‘ My Sh * t”
Plot:
“Liam Neeson keert terug als ex-geheime agent Bryan Mills, waarvan verzoening met zijn ex-vrouw (Famke Janssen) tragisch ingekort wordt en ze op brute wijze vermoord wordt. Bezeten door woede en beschuldigd van de misdaad, gaat hij op de vlucht om zich te onttrekken aan de meedogenloze achtervolging van de CIA, FBI en de politie. Voor een laatste keer moet Mills gebruik maken van zijn ‘bepaalde set van vaardigheden’ om de echte moordenaars op te sporen, hij voert zijn unieke merk van Justitie uit en beschermt het enige ding waarom hij nu geeft – zijn dochter (Maggie Grace).”

Eerste namen ze zijn dochter, dan namen ze zijn vrouw en nu willen ze, zijn leven! Waarom proberen ze altijd om met hem af te rekenen in Godsnaam?

Naast Liam Neeson, vinden we ook de volgende bezetting in de film: Forest Whitaker, Famke Janssen, en Maggie Grace. Verder vinden we ook : Dogray Scott, Sam Spruell, en Leland Orser.

In filmtheaters: 9 januari 2015
:)