Advertenties

Tar Film

Tar is een nog te verschijnen drama over het leven en werk van de dichter CK Williams. De film is geproduceerd door James Franco en geschreven en geregisseerd door twaalf New York University filmstudenten Edna Luise Biesold, Sarah-Violet Bliss, Gabrielle Demeestere, Alexis Gambis, Shruti Ganguly, Brooke Putter, Shripriya Mahesh, Pamela Romanowsky, Bruce Thierry Cheung, Tine Thomasen , Virginia Urreiztieta en Omar Zúñiga Hidalgo. De cast van Tar kan zich beroemen op James Franco, Henry Hopper, Mila Kunis en Jessica Chastain. Hier is de eerste officiële poster van Tar:

(Klik op de poster voor een vergroting.)


TAR

Eén man, één leven. Duizend herinneringen.

Verhaallijn:

“De verschillende onderdelen van Pulitzer Prize winnaar CK Williams’ leven verteld door middel van zijn gedichten. Flashbacks van zijn jeugd, zijn tienerjaren, studententijd tot wanneer hij zijn vrouw ontmoet en trouwt, Catherine (Mila Kunis) en de geboorte van zijn kinderen en het ouderschap. De film wordt verteld door verschillende versies van Williams (James Franco, Henry Hopper, Jordan March, Zachary Unger), die de verschillende aspecten van Williams door de jaren heen weergeven. ”

James Franco praat over de film in deze video (met dank Ain’t It Cool TV):


James Franco Praat over Tar
Hij verklaart het unieke filmproces dat zijn NYU studenten gebruikten om alles samen te stellen en de totstandkoming van het project.

Wist je dat James Franco filmproductie onderwijs geeft?
:?