Advertenties

Teaser Trailer van Savages in een regie van Oliver Stone

Savages FilmWe hebben de eerste officiƫle voorsmaaktrailer te pakken van Savages, het nog te verschijnen drama in een regie van Oliver Stone:

Savages trailer

Verhaallijn:
“Ben (Aaron Johnson) is een vrome boeddhist en toegewijde filantroop en zijn beste vriend Chun (Taylor Kitsch) is een voormalige huurling die een opleiding tot Navy SEAL heeft ondergaan. Ze lijken misschien niet op grote drugsdealers maar samen verdienen ze een comfortabel leven met de verkoop van top kwaliteit marihuana. Ze delen meer dan alleen een winstgevende onderneming,.. hun wederzijdse vriendin Ophelia (Blake Lively) is meer dan genoeg vrouw voor de twee ambitieuze jonge ondernemers. Maar net als Ben en Chun zich aan de top van de wereld wanen, wordt hun gelukzalige leven van het wetteloze hedonisme onderworpen aan verschrikkelijke gevolgen. Het Mexicaanse Baja Cartel wil een stukje van de actie en hun wrede leider Elena (Salma Hayek) heeft verzonden haar topmoordenaar Lado (Benecio Del Toro) gestuurd om er zeker van te zijn dat ze krijgt wat ze wil. Als het kartel Ophelia ontvoert en dreigt haar te doden tenzij Ben en Chun voldoen aan haar eisen roepen de wanhopige wietdealers de hulp in van een duistere DEA-agent (John Travolta) om te proberen een tragedie te voorkomen.”

Het ziet er naar uit dat we actie kunnen verwachten! Wel we zullen een beter idee krijgen wanneer de volledige trailer van Savages uitgebracht wordt.

De film zal in de bioscopen vertoond worden op 6 july 2012.
:)