Advertenties

Ted Film

Ted FilmFamily Guy maker Seth MacFarlane zal ons een grensverleggend soort humor brengen naar het grote scherm en dit voor de eerste keer als schrijver en regisseur van Ted. Het is ene nog te verschijnen komedie vermengd met live actie en CGI animatie (vergelijkbaar met Alvin en de Chipmunks). De cast bestaat uit Mark Wahlberg, Mila Kunis, Giovanni Ribisi, Joel McHale en Seth MacFarlane als Ted. De film is voorzien voor verschijning op 13 juli 2012.

Ted Trailer

Verhaallijn:
“Het verhaal van John Bennett (Mark Wahlberg), een volwassen man die moet omgaan met een geliefde teddy beer Seth MacFarlane) die tot leven kwam als gevolg van een kindertijd wens…en weigerde weg te gaan sinds die tijd.”

Mark Wahlberg en Mila Kunis werden gezien op de set van de film Ted:
(Klik op de foto voor een vergroting.)
Ik ben verslaafd aan de Family Guy TV show. Dus ik been nogal ongeduldig om Seth MacFarlane’s nieuwe film te zien. Ik durf wedden dat Ted een verdomd ondeugende teddy beer zal zijn: hij zal ons doen lachten, dat is zeker. Ik ben echter niet zo zeker over Mark Wahlberg in de rolverdeling: hij is niet grappig… wel, ik denk dat het Seth MacFarlane’s humor zelfs nog meer in de verf zal zetten.

Hoe dan ook meer informatie over de film Ted volgt zogauw er meer details opduiken.
:)