Advertenties

Teenage Mutant Ninja Turtles – William Fichtner is de schurkachtige Shredder!

Acteur William Fichtner, die echt goed is in het vertolken van gestoorde slechterikken bevestigde aan de Huffington Post Canada dat hij de rol van de slechterik Shredder zal spelen in de nog te verschijnen reboot van de Teenage Mutant Ninja Turtles:

Ninja Turtles Film trailer

“”Ik speel Shredder. Het is te gek. Het is één van die dingen die gebeurde en waarvan ik dacht, ‘Echt? Laat me hier een minuutje over nadenken.’ [Lacht] Dan ging ik als, “Ja, OK, dit klinkt als pret. ‘Ik ben erg blij dat het werkte, ik ben echt blij dat ik het doe. “

Acteur William Fichtner

Denk je dat William Fichtner geschikt is voor de rol van Shredder?

Andere acteurs uit de cast zijn:

– Megan Fox als April O’Neil
– Danny Woodburn als Master Splinter
– Alan Ritchson als de turtle Raphael
– Noel Fisher als the turtle Michelangelo
– Jeremy Howard als de turtle Donatello
– Pete Ploszek as de turtle Leonardo
– Whoopi Goldberg als Bernadette Thompson
– Will Arnett als Vernon Fenwick

The Teenage Mutant Ninja Turtles film is geregisseerd door Jonathan Liebesman en geproduceerd door Michael Bay.

Release datum 6 juni 2014.
:)