Advertenties

Terminator 5 Genisys Film Poster

Neem een kijkje naar deze nieuwe officiële poster van Terminator 5 Genisys, de komende actie science-fiction thriller film geregisseerd door Alan Taylor:

Terminator 5 Trailer

(Klik op de poster voor een vergroting.)


TERMINATOR GENISYS

Reset de toekomst!

Plot:
“Het jaar is 2029. John Connor, de leider van het verzet zet de oorlog verder tegen de machines. Tijdens het Los Angeles offensief begint de vrees, voor het onbekende, waarheid te worden wanneer TECOM spionnen een nieuw plot onthullen door SkyNet dat hen van beide fronten zal aanvallenl; verleden en toekomst, en uiteindelijk oorlogvoering voorgoed zal veranderen. ”
Op de rand van het winnen van de oorlog tegen Skynet, stuurt Connor zijn vertrouwde luitenant Kyle Reese (Jai Courtney) terug door tijd voor het redden van zijn moeders leven en te zorgen voor zijn eigen bestaan. Maar wat Reese vindt aan de andere kant is niets wat hij verwachtte…” Na het worden van een weeskind op 9-jarige leeftijd door een Terminator, werd Sarah Connor (Emilia Clarke) sindsdien opgevoed door een andere Terminator Model 101 (Arnold Schwarzenegger) geprogrammeerd om haar te beschermen. Deze Terminator heeft haar vervolgens opgeleid om haar eigen lot onder ogen te zien dat ze onvermurwbaar probeert te verwerpen.”

De tanden van deze Terminator zien er echt gezond uit,lol!

Hoe dan ook, hier is de trailer als je hem nog niet hebt gezien:

De film verschijnt in de theaters op 1 juli 2015.
:)