Advertenties

Terminator 5 Genisys Film Trailer

aat ons de volledige trailer bekijken van Terminator 5 Genisys, de nog te verschijnen actie science-fiction thriller geregisseerd door Alan Taylor en met in de hoofdrollen Arnold Schwarzenegger, Emilia Clarke, Jai Courtney, Jason Clarke, Matt Smith, Byung-Honey Lee en JK Simmons:


TERMINATOR 5 GENISYS
Plot:
“Op de rand van het winnen van de oorlog tegen Skynet, stuurt Connor zijn vertrouwde luitenant Kyle Reese terug in de tijd om het leven van zijn moeder te redden en te zorgen voor zijn eigen bestaan. Maar wat hij vindt aan de andere kant is helemaal anders dan verwacht. Nadat een wees te zijn gemaakt op 9-jarige leeftijddoor een Terminator werd Sarah Connor opgevoed door een andere Terminator, gespeeld door Schwarzenegger, geprogrammeerd om haar te beschermen. Deze Terminator heeft haar vervolgens getraind om haar lot te aanvaarden dat ze onvermurwbaar probeert te vermijden”

Ja, verdomme, Arnold Schwarzenegger is terug als een verdomd geweldige Terminator! Hoe dan ook, wat denk je van deze eerste trailer van Terminator 5? Deel je gedachten onderstaand!

De release datum van Terminator 5 Genisys is voorzien voor 1 juli 2015.
:)