Advertenties

Terminator 5 Genisys Super Bowl

Een TV spot van Terminator 5 Genisys, de nog te verschijnen actie science-fiction thriller die de nieuwe start is voor de Terminator reeks, hij zal vertoond worden tijdens de Super Bowl, je ken hem onderstaand bekijken:


TERMINATOR 5 GENISYS

Nieuwe dreiging. Nieuwe missie. Nieuw lot.

Plot:
“Het jaar is 2029. John Connor, de leider van het verzet zet de oorlog verder tegen de machines. Tijdens het Los Angeles offensief begint de vrees, voor het onbekende, waarheid te worden wanneer TECOM spionnen een nieuw plot onthullen door SkyNet dat hen van beide fronten zal aanvallenl; verleden en toekomst, en uiteindelijk oorlogvoering voorgoed zal veranderen. ”
Op de rand van het winnen van de oorlog tegen Skynet, stuurt Connor zijn vertrouwde luitenant Kyle Reese (Jai Courtney) terug door tijd voor het redden van zijn moeders leven en te zorgen voor zijn eigen bestaan. Maar wat Reese vindt aan de andere kant is niets wat hij verwachtte…” Na het worden van een weeskind op 9-jarige leeftijd door een Terminator, werd Sarah Connor (Emilia Clarke) sindsdien opgevoed door een andere Terminator Model 101 (Arnold Schwarzenegger) geprogrammeerd om haar te beschermen. Deze Terminator heeft haar vervolgens opgeleid om haar eigen lot onder ogen te zien dat ze onvermurwbaar probeert te verwerpen.”

Er is ook een nieuwe geweldige poster met Arnold Schwarzenegger:

(Klik op de poster voor een vergroting.)


TERMINATOR 5 GENISYS

Hij is terug!

De film is geregisseerd door Alan Taylor en de cast omvat Arnold Schwarzenegger, Emilia Clarke, Jai Courtney, Jason Clarke, Matt Smith, Byung Hun Lee en JK Simmons.

Terminator 5 zal verschijnen in de theaters op 1 juli 2015.
:)