Advertenties

Testament of Youth Film Trailer

Check out de officiƫle trailer van Testament of Youth, de aankomende drama film geregisseerd door James Kent en met in de hoofdrol Alicia Vikander:


TESTAMENT OF YOUTH

Herinnering voor een verloren generatie.

In een wereld van traditie, zou onderwijs haar leven veranderen.
Liefde zou haar wereld veranderen.
Maar oorlog zou alles veranderen…

Gebaseerd op een van de krachtigste memoires van onze tijd.

Een bewijs van liefde. Een bewijs van hoop.

Plot:
“Vera Brittain, onbedwingbaar, intelligent en vrij van geest overwint de vooroordelen van haar familie en dorp door het winnen van een beurs naar Oxford. Met alles om voor te leven, wordt ze verliefd op haar broer’s goede vriend Roland Leighton als ze naar de universiteit gaan om hun literaire dromen na te streven. Maar de eerste Wereldoorlog dreigt en als de jongens vertrekken naar het front realiseert Vera zich dat ze niet werkeloos kan toekijken als haar leeftijdgenoten vechten voor hun land, dus wordt zijn een vrijwillige verpleegster. Ze werkt onvermoeibaar terwijl ze al het verdriet van de oorlog ondergaat, als Ć©Ć©n voor Ć©Ć©n haar naaste vrienden worden gedood en de pijlers van haar wereld verbrijzeld worden. Maar met een onvermoeibare geest zet Vera door en herontdekt ze liefde en keert ze terug naar Oxford, onherroepelijk veranderd, maar vastbesloten een wereld te creĆ«ren waarin een dergelijke oorlog nooit meer kan plaats vinden.”

Ik denk dat het een ontroerend verhaal is.. maar het interesseert me niet echt. En jij? Heeft de trailer je te pakken?

Naast Alicia Vikander bestaat de cast verder uit Kit Harington, Taron Egerton, Colin Morgan, Dominic West, Emily Watson, Hayley Atwell en Anna Chancellor.

De film moet worden ergens in 2015 uitgebracht worden.
:)