Advertenties

Texas Chainsaw Massacre 3D Poster

Een gloednieuw enge poster van The Texas Chainsaw Massacre 3D, de nog te verschijnen griezelfilm in een regie van John Luessenhop gebaseerd op een script door Adam Marcus:

Texas Chainsaw Massacre Trailer

(Klik op de poster voor een vergroting.)

THE TEXAS CHAINSAW MASSACRE 3D

Het kwaad heeft vele gezichten.

Verhaallijn:
“Lionsgate’s TEXAS CHAINSAW 3D gaat verder met het legendarisch verhaal van de moordachtige Sawyer familie waar Tobe Hooper’s 1974 griezelklassieker ophield in Newt, Texas. Voor tientallen jaren verdwenen mensen er zonder een spoor achter te laten. De dorpsmensen vermoeden al lang dat de Sawyer familie, eigenaars van de plaatselijke barbeque zaak er iets mee te maken hadden. De vermoedens worden eindelijk bevestigd op een hete zomerdag wanneer een jonge vrouw ontsnapt uit het Sawyerhuis na de brutale moord op vier van haar vrienden. Het gerucht verspreid zich snel in het kleine dorp en een burgerwacht bende van opgewonden lokale inwoners omsingelen de Sawyervestiging. Het gebouw word platgebrand en elk lid van de familie wordt omgebracht – of dat dachten ze toch.
Tientallen jaren later en honderden mijlen verwijderd van de originele massamoord verneemt een jonge vrouw, Heather, dat ze een landgoed in Texas heeft geerfd van een grootmoeder die ze nooit gekend heeft. Na een reis met haar vrienden voor het opsporen van haar achtergrond stelt ze vast dat ze de enige eigenaar is van een geweldig, verlaten Victoriaans herenhuis. De nieuw verkregen rijkdom vereist echter een prijs als ze strompelt over de griezelige dingen in de donkere kelders van het herenhuis…”

Misschien is het wel beter om weg te blijven uit Texas als je liever je gezicht niet ziet verschijnen op die muur?

De release datum van The Texas Chainsaw Massacre 3D is voorzien voor 4 januari 2013.
:)