Advertenties

The 100 Trailer, een science-fiction TV-reeks die zich 97 jaar na een atoomoorlog afspeelt na het uitwissen van een beschaving uitwiste!

The 100 is een nieuwe science-fiction TV-reeks 97 jaar nadat een atoomoorlog een beschaving uitwiste. De reeks is gebaseerd op een nog te verschijnen roman met dezelfde naam geschreven door Kass Morgan. Bekijk de officiƫle trailer onderstaand:


THE 100
Samenvatting:
“In de toekomst leven de mensen in stadsachtige ruimteschepen die hoog boven de giftige atmosfeer van de Aarde zweven. Niemand weet wanneer, of zelfs of, de lang verlaten planeet ooit weer bewoonbaar zijn. Geconfronteerd echter met afnemende middelen en een groeiende bevolking laten de regeringsleiders weten dat ze hun vaderland weer moeten opeisen … voordat het te laat is.
Er werden nu honderd jeugdige delinquenten gestuurd op een risicovolle missie om de aarde opnieuw te koloniseren. Na een brute crash landing komen de tieners terecht op een beestachtige prachtige planeet die ze enkel kennen vanuit de ruimte. Ze worden geconfronteerd met de gevaren van deze ruige nieuwe wereld, ze hebben moeite om een voorlopig gemeenschap te vormen. Ze worden achtervolgd door hun verleden en zijn onzeker over de toekomst. Om te overleven, moeten ze leren te vertrouwen – en zelfs opnieuw lief te hebben.”

Als ze hebben geen idee hebben over wat hen te wachten staat daar beneden, waarom sturen ze dan geen robot of hoog opgeleide soldaten zou een betere actie zijn dan het sturen van een bende jeugdige delinquenten. Maar ik denk dat ze hopen dat de tieners zullen hoereren en zich zullen gedragen als konijnen alleen maar om de aarde zo snel mogelijk weer te bevolken …

Hoe dan ook, hier is een geweldig geestig citaat over de show, te bekijken op youtube:

“Ah, de CW. Waar alle tieners er uitzien zoals modemodellen rond de twintig. Zelfs op een hevig bestraalde Aarde…die er net zoals Canada uitziet.

Youtube-gebruiker DravenUK

En hier is een preview clip:


The 100 – Hoe voelt het om weer de eerste persoon te zijn op de Aarde na 100 jaar?

De show zal verschijnen op de CW tijdens het midseizoen.
:)