Advertenties

The 9th Life Of Louis Drax Film met in de hoofdrol Jamie Dornan

Hier is een eerste officiƫle blik op acteur Jamie Dornan (yep de kerel doe de rol vertolkt van Mr. Grey in Fifty Shades of Grey) als Dr. Allan Pascal in The 9th life of Louis Drax, de aanstaande thriller film geregisseerd door Alexandre Aja en gebaseerd op de roman met dezelfde naam door Liz Jensen:

(Klik op de foto voor een vergroting.)

Plot:
“Het verhaal begint tijdens de 9de verjaardag van Louis Drax, wanneer een levenstijd van ongelukken in voor de jongen een val bijna fataal maakt. Wanhopig om de vreemde omstandigheden te onthullen achter het ongeval van de jonge knaap en de donkere toevalligheden die zijn hele leven al geteisterd hebben, wordt Dr. Allan Pascal (Jamie Dornan) in een spannend mysterie getrokken dat de aard van het zesde zintuig verkent en dat de grenzen van fantasie en werkelijkheid aftast.”

Waarom draagt Dr. Allan elektroden op zijn hoofd? Gebruikt hij die om zoā€™n beetje zijn comateuze patiĆ«nt te bereiken?

Hoe dan ook, heb je het boek gelezen waarop het boek is gebaseerd? Is het een goed boek?

Naast Jamie Dorman bestaat de cast verder uit : Aaron Paul, Sarah Gadon, Molly Parker, Barbara Hershey, Oliver Platt, Terry CHen, Anjali Jay, Lina Roessler, Aiden Longworth en Beckham Skodje.

De film heeft nog geen officiƫle releasedatum.
:)