Advertenties

The Amazing Spider-Man 2 Trailer

Een nieuwe full-length filmtrailer van The Amazing Spider-Man 2, het aanstaande Spider-Man filmvervolg met in de hoofdrol acteur Andrew Garfield, is online vrijgegeven, geniet ervan hieronder:

Amazing Spider-Man 2 film geregisseerd door Marc Webb


THE AMAZING SPIDER-MAN 2
Verhaallijn:
“Het is geweldig om Spider-Man te zijn (Andrew Garfield). Voor Peter Parker is er geen beter gevoel dan tussen wolkenkrabbers te slingeren, het genieten van held te zijn en tijd door te brengen met Gwen (Emma Stone). Maar Spider-Man zijn komt tegen een prijs: alleen Spider-Man kan zijn collega New Yorkers beschermen tegen de formidabele schurken die de stad bedreigen. Met de opkomst van Electro (Jamie Foxx), moet Peter een vijand confronteren die veel krachtiger is dan hijzelf. En zoals zijn oude vriend, Harry Osborn (Dane DeHaan) terugkeert, komt Peter tot het besef dat al zijn vijanden één ding gemeen hebben: OsCorp.”

Wel, deze trailer bevestigt alleen maar dat het vervolg geweldig gaat worden! Ik wacht met ongeduld op het hele ding! En jij? Wat vind je van deze nieuwe trailer van de Amazing Spider-Man 2? Deel je gedachten hieronder!

De releasedatum van The Amazing Spider-Man 2 is voorzien voor 2 mei 2014.
:)