Advertenties

The Bag Man Film Trailer

We hebben de eerste officiële trailer te pakken van The Bag Man,de aanstaande thriller die John Cusack uitspeelt tegen Robert De Niro:


THE BAG MAN
Verhaallijn:
“De film is een strakke misdaad thriller die het verhaal weergeeft van JACK (John Cusack), een stoere vent met chronische pech maar menselijke trekjes. Hij wordt ingehuurd door DRAGNA (Robert De Niro), een legendarische misdaad baas om een eenvoudige maar ongebruikelijke taak te voltooien, het verhaal draait rond de verwachte komst van Dragna die JACK en een reeks van personages heeft opgeroepen naar een onbekende locatie om onbekende redenen. Tijdens een lange en hevige, drukke nacht in afwachting van Dragna’s aankomst, kruist Jack het pad met RIVKA (Rebecca Da Costa), een verbluffend mooie vrouw wiens leven fysiek en emotioneel raakt verstrengeld met dat van Jack. Wanneer Dragna eindelijk op de scène aankomt treden er plotselinge en extreme gevolgen op voor iedereen.”

The Bag Man is geen meesterwerk, het ziet eruit als een nogal gewone misdaad thriller. Maar hey, de rolverdeling kan bogen op John Cusack en Robert De Niro. Verder is er ook de dwerg Martin Klebba te vinden in de film. Dus ik zal de prent maar een kans geven!

De film zal in de filmtheaters verschijnen op 28 februari 2014.
:)