Advertenties

The Boxtrolls Trailer

Deze nieuwe trailer van The Boxtrolls, de nieuwe 3D-geanimeerde stop-motion-video film uit de Laika Studios, levert zowel een beeld van achter de scènes als de werkelijke beelden van de film:


THE BOXTROLLS
Verhaallijn:
“Het verhaal van De Boxtrolls, monsters die onder de charmante straten van Cheesebridge leven, ‘s nachts kruipen ze uit de riolen en dan stelen ze wat de dorpelingen het dierbaarste is: hun kinderen en hun kazen. Tenminste, dat is de legende die de dorpelingen altijd al hebben geloofd. In het echt zijn de Boxtrolls een gemeenschap van lieve rare snuiters. Ze voeden een verlaten, menselijk weeskind op alsof het een eigen kind was en ze noemen hem Eggs. Wanneer de Boxtrolls worden bedreigd door een een kwaadaardige verdelger die er op gebrand is om hen uit te roeien, moet Eggs bovengronds gaan om hen te redden. Hij vormt een team met een avontuurlijk jong meisje om niet alleen de Boxtrolls te redden maar ook de ziel van Cheesebridge.”

Die mensen van Laika Studios weten echt hoe hun personages uit klei tot leven te brengen en een levendige wereld te maken!

De Boxtrolls film wordt geopend in theaters op 26 September 2014.
:)