Advertenties

The Change-Up Trailer

The Change-Up FilmHier is de eerste officiƫle film trailer van The Change-Up, een nog te verschijnen R-geklasseerde, komedie, met in de hoofdrollen Ryan Reynolds en Jason Bateman:

The Change-Up Trailer


THE CHANGE-UP
Verhaallijn:
“Mitch (Ryan Reynolds) en Dave (Jason Bateman) groeiden samen op en waren onafscheidelijke vrienden maar na he verloop van jaren zijn ze langzaam uit elkaar gegroeid. Dave is een overwerkte advocaat, echtgenoot en vader van 3. Mitch is vrijgezel gebleven, een bijna niet werkende man-jongen die nooit een verantwoordelijkheid is tegengekomen die hem aantrekkelijk leek. Volgens Mitch heeft Dave alles voor mekaar: mooie vrouw Jamie (Leslie Mann), kinderen die hem aanbidden en een hoogbetaalde baan bij een prestigieus advocaten kantoor. Volgens Dave is het stress vrij leven van Mitch, zonder verantwoordelijkheden, een droom die tot werkelijkheid is gekomen.
Na een dronken nacht uit worden de werelden van Dave en Mitch onderste boven gezet wanneer ze ontwaken in mekaars lichaam en ze raken in paniek.
Ondanks de vrijheid van de normale routines en gewoontes ontdekken de mannen dat elkaars levens niet echt rozegeur en maneschijn zijn. Verdere verwikkelingen treden op met Dave’s sexy juridische vennoot, Sabrina (Olivia Wilde), en de vervreemde vader van Mitch (Alan Arkin). Omdat de tijd te snel voorttikt worstelen Mitch en Dave op een komische wijze met elkaars leven en proberen deze niet te vernietigen vooraleer er een uitweg kan gevonden worden om de oude levens weer op te nemen.”

Wiens leven verkies je? De rokkenjager of de familie man?

The Change Up zal verschijnen op 5 Augustus 2011.
:)