Advertenties

The Company You Keep Film Trailer – Met in de hoofdrollen Robert Redford en Shia Labeouf

Bekijk even de nieuwste film trailer van The Company You Keep, de nog te verschijnen thriller in een regie van Robert Redford en gebaseerd op de roman met dezelfde naam geschreven door Neil Gordon:


THE COMPANY YOU KEEP
Verhaallijn:
“Het burgerlijk leven van een alleenstaande vader als advocaat in de staat New York wordt verbrijzeld als zijn verleden als radicaal activist lid van de Weather Underground wordt geopenbaard en hij er beschuldigd van wordt de schutter te zijn tijdens een dodelijke bankoverval enkele jaren geleden. Gedwongen op de vlucht te gaan vermijd hij de rechtshandhaving en stuit hij op een reeks drugsdealers, bomplaatsende radicalen die linkse academici werden, Vietnam veteranen, FBI-agenten en Republikeinen die gezamenlijk nadenken over de erfenis van de jaren ’60 tijdens het zoeken naar de enige vrouw die zijn onschuld kan bewijzen. ”

En de officiële posters:

(Klik op een poster voor een vergroting.)

Shia Labeouf ziet eruit als een schaap met dat kapsel! Hij zou zich beter kaal scheren… Hoe dan ook, het ziet eruit als een geweldige film, ik zal hem zeker gaan bekijken!

De cast bestaat uit Shia LaBeouf, Robert Redford, Julie Christie, Richard Jenkins, Susan Sarandon, Stephen Root, Sam Elliott, Brendan Gleeson, Terrence Howard, Anna Kendrick en Jackie Evancho. De release datum van The Company You Keep is voorzien voor 5 april 2013.
:)