Advertenties

The Coup film met in de hoofdrollen Pierce Brosnan en Owen Wilson

Ik vond net die foto’s vanop de set van The Coup, de aanstaande thriller eschreven en geregisseerd door John Erick Dowdle en met in de hoofdrollen Owen Wilson, Pierce Brosnan, Lake Bell, Sterling Jerins, Spencer Garrett, Sahajak Boonthanakit, Byron Gibson en Claire Geare:

(Klik op een foto voor een vergroting.)

Plot:
“Een jong gezin dat verhuist van Amerika naar Zuidoost-AziĆ« beland in het midden van een gewelddadige revolutie. Het is een situatie die verergert als buitenlanders om hen heen gevangen worden genomen en geĆ«xecuteerd worden, de familie is spoedig gedwongen om toevlucht te zoeken. Own Wilson en Lake Bell spelen de rol van de Amerikaanse man en vrouw, terwijl Pierce Brosnan de heroĆÆsche Amerikaanse regeringsambenaar vertolkt.”

De plot synopsis openbaart niet in welk land het verhaal plaats vindt, maar die laatste foto met de propaganda poster dropt hints dat het verhaal zich eigenlijk in Vietnam afspeelt. De film werd gefilmd in Thailand waar een militaire staatsgreep ironisch genoeg plaatsvond een paar maanden geleden.

Hoe dan ook, ik ben blij te zien dat Pierce Brosnan nogmaals de dag zal redden!

De releasedatum van The Coup is ingesteld op 6 maart 2015.
:)